Kvarter 13

UTVECKLARE Storstaden Bostad

INNEHÅLL Ett kvarter bestående av lägenheter och stadsradhus med gemensamma mötesplatser såsom växthus, odlingslådor och redskapsbod på både tak och innergård.

SÄLJSTART Kommande

BERÄKNAD INFLYTTNING 2025

Alldeles intill naturreservatet och inom gångavstånd från den framtida tunnelbanan och en livfull stadsmiljö med restauranger, handel och annan service, har Storstaden Bostad planerat att bygga 200 lägenheter och stadsradhus med varierande storlekar, från 1 rok till moderna stadsradhus. 

Kvarter 13 har höga ambitioner när det gäller både ekologisk och social hållbarhet. Det kommer att finnas gemensamma mötesplatser för de boende, såsom växthus, odlingslådor och redskapsbod på både tak och innergård. Byggnaderna kommer att certifieras enligt Noll CO2-standard samt enligt en trähuskonstruktion med gröna väggar som en del av den övergripande gestaltningen. 

Byggstart är planerad till slutet av 2023 och de första boende beräknas flytta in under 2025.

Storstaden Bostad utvecklar attraktiva bostäder och kvarter i Stockholmsregionen. I den regionen spelar Järfälla och Barkarby en viktig roll och vi på Storstaden tror mycket på det här området. Det ska nu bli väldigt kul att realisera det här projektet med starka hållbarhetsidéer tillsammans med Järfälla kommun och Kaminsky Arkitektur, säger Per Jutner, vd och grundare, Storstaden Bostad.

Liknande projekt
Translate »