Kvarter Atlas

 

UTVECKLARE Åke Sundvall

INNEHÅLL Lägenheter och stadsradhus; bostadsrätter, ägandelägenheter och hyresrätter. Kontor, livsmedelsbutik och lokaler för restauranger, närservice och butiker.

SÄLJSTART  Intresseanmälan är öppen

BERÄKNAD INFLYTTNING 2024

 

Kvarter Atlas ligger mitt emot den nya tunnelbanestationen i Barkarbystaden. Här blir stadslivet som mest livfullt och sprudlande. Kvarteret kommer att innehålla:

  • 300 bostäder; lägenheter och stadsradhus om 1-5 rum och kök i form av bostadsrätter, ägarlägenheter och hyresrätter.
  • Livsmedelsbutik
  • 15 lokaler i gatuplan för restauranger, närservice och butiker
  • Kontorslokaler.

I kvarter Atlas bor du modernt med allt från tunnelbana, matbutik, kontorslokaler, butiker, café och restauranger i samma kvarter. För den som aldrig vill flytta erbjuder kvarteret boenden för livets alla skeenden, allt från studiolägenheter till stadsradhus. Alla boenden har tillgång till den grönskande innergården som utgör den lugna oasen som kontrast till det händelserika stadslivet utanför.

– Kvarter Atlas, kommer bli en del av Barkarbystadens hjärta och vara navet för allt som händer i området. Läget mitt emot tunnelbanan, med mataffär, kontor, flera restauranger och butiker i huset kommer naturligt vara platsen där allt händer och erbjuda ett modernt boende med allt inom räckhåll, säger Sarah Segerman projektchef för kvarteret.

Det är tredje gången Åke Sundvall bygger i Barkarbystaden. Tidigare har man bland annat byggt det prisbelönta kvarteret Paraden.

Besök Åke Sundvall och läs mer om kvarter Atlas 

Visionsbilder

kvarter Atlas

Kvarter Atlas ligger mitt emot Sveatorget och Barkarbystadens tunnelbanestation där stadslivet blir som mest livfullt. Mot Sveatorget reser sig en sammanhållen högre fasad som passar till stadsrummets större skala och offentliga karaktär. (Visionsbilder: DinellJohansson)

 

Liknande projekt
Translate »