Kvarter 20

UTVECKLARE Sveaviken Bostad.
INNEHÅLL Lägenheter, bokaler och lokaler för kommersiell verksamhet.
SÄLJSTART Ej fastställt.
BERÄKNAD BYGGSTART 2022.

Sveaviken Bostad planerar för ett stadskvarter med 200 bostäder, bokaler och lokaler för kommersiell verksamhet. Utgångspunkten är att skapa väldisponerade bostäder där engagemang, kreativitet och innovation tillåts växa i en inspirerande miljö. De kommersiella lokalerna är strategiskt placerade mot Barkarbystadens mest levande stadsgator. I kvarteret finns även bokaler i två plan, med möjlighet till ateljé, studio eller butik i bottenplan.

Kvarteret ligger centralt i Barkarbystaden med närhet till den kommande tunnelbanestationen, skolor, förskolor och närservice.

– Vi på Sveaviken Bostad är glada och stolta över att få vara med på resan när Barkarbystaden växer fram. Vi tar med oss goda erfarenheter av arbetet med kvarter 15. Det känns därför extra positivt att nu få möjligheten att vara med och bygga ytterligare ett kvarter i Sveriges mest spännande stadsutvecklingsprojekt, säger Pär Thomaeus, VD Sveaviken Bostad.
//Pär Thomaeus, VD Sveaviken Bostad

Sveaviken Bostad bygger också kvarter 15 i Barkarbystaden som har första inflyttning under slutet av 2021. Besök Sveaviken Bostad och läs mer om kvarter 15

Liknande projekt
Translate »