Barkarby Pluss

 

UTVECKLARE Selvaag Bostad

INNEHÅLL Bostadsrätter med konceptet Selvaag Pluss – Plussbostäder

SÄLJSTART  Våren 2023. Intresseanmälan är öppen

BERÄKNAD INFLYTTNING 2025/2026

 

Selvaag Bostad bygger Barkarby Pluss – 220 lägenheter i en boendeform som kallas Plussbostad®. Boendekonceptet är framtaget för att ge dig en så bekymmersfri och upplevelserik tillvaro som möjligt. Lägenheterna är av hög standard och i varierade storlekar, från 1 rum och kök till 4 rum och kök. Det kommer att finnas allt från takvåningar med terrasser till studiolägenheter i gatuplan.

Livsstilsboende som ger guldkant på livet

Längst ner i huset finns de boendes egen lounge, som är husets hjärta. Här finns både service och en atmosfär som kan ge känslan av att bo på hotell, samtidigt som det är en hemtam och trevlig plats. I den gemensamma loungen på 450 kvadratmeter tas du om hand av loungens egen värd kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål. I loungen finns en kaffebar med dagens tidningar, ett välutrustat gym, flera bokningsbara gästrum för övernattning, mötesrum, festlokal med stort kök och den bemannade reception.

Nära förskola, grundskola och naturreservatet

Barkarby Pluss har ett fantastiskt läge nära förskolor, grundskola och naturreservatet med gång- och cykelvägar för promenader och cykelturer. Samtidigt har du gångavstånd till Sveatorget med tunnelbanestation och myllrande stadsliv.

Besök Selvaag Bostad och läs mer om deras projekt Barkarby Pluss

Visionsbilder

Lägenheterna är av hög standard från 1 rum och kök till 4 rum och kök. Det kommer att finnas allt från takvåningar med terrasser till studiolägenheter i gatuplan.

Längst ner i huset finns de boendes egen lounge, som är husets hjärta. Här finns både service och en atmosfär som kan ge känslan av att bo på hotell, samtidigt som det är en hemtam och trevlig plats. Här tas du om hand av loungens egen värd som kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål.

I loungen finns en kaffebar med dagens tidningar, flera bokningsbara gästrum för övernattning, mötesrum, festlokal med stort kök och den bemannade reception.

Välutrustat gym för de boende.

Liknande projekt
Translate »