Barkarby Pluss

UTVECKLARE Selvaag Bostad

INNEHÅLL Bostadsrätter med konceptet Selvaag Pluss – Plussbostäder

SÄLJSTART  Pågår

BERÄKNAD INFLYTTNING 2025/2026

Selvaag Bostad bygger Barkarby Pluss – 220 lägenheter i en boendeform som kallas Plussbostad®. Boendekonceptet är framtaget för att ge dig en så bekymmersfri och upplevelserik tillvaro som möjligt. Lägenheterna är av hög standard och i varierade storlekar, från 1 rum och kök till 5 rum och kök. Det kommer att finnas allt från takvåningar med terrasser till studiolägenheter i gatuplan.

Livsstilsboende som ger guldkant på livet

Längst ner i huset finns de boendes egen lounge, som är husets hjärta. Här finns både service och en atmosfär som kan ge känslan av att bo på hotell, samtidigt som det är en hemtam och trevlig plats. I den gemensamma loungen på 500 kvadratmeter tas du om hand av loungens egen värd kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål. I loungen finns en kaffebar med dagens tidningar, ett välutrustat gym, flera bokningsbara gästrum för övernattning, mötesrum, festlokal med stort kök och den bemannade reception.

Nära förskola, grundskola och naturreservatet

Barkarby Pluss har ett fantastiskt läge nära förskolor, grundskola och naturreservatet med gång- och cykelvägar för promenader och cykelturer. Samtidigt har du gångavstånd till Sveatorget med tunnelbanestation och myllrande stadsliv.

Besök Selvaag Bostad och läs mer om deras projekt Barkarby Pluss

Visionsbilder

Visionsbild över kvarteret sett från korsningen Ålstastråket och Majorsvägen.

Visionsbild över kvarteret sett från korsningen Fänriksvägen och Majorsvägen.

Lägenheterna är av hög standard från 1 rum och kök till 5 rum och kök. Det kommer att finnas allt från takvåningar med terrasser till studiolägenheter i gatuplan.

Inuti kvarteret finns en grönskande innergård med plats för ro och sociala möten.

Längst ner i huset finns de boendes egen lounge, som är husets hjärta. Här finns både service och en atmosfär som kan ge känslan av att bo på hotell, samtidigt som det är en hemtam och trevlig plats. Här tas du om hand av loungens egen värd som kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål.

Välutrustad gym för de boende.

Liknande projekt
Translate »