Brokvarteret

 

UTVECKLARE Magnolia Bostad och Slättö

INNEHÅLL Bostäder, lokaler för närservice, handel, restaurang och café

SÄLJSTART Intresseanmälan är öppen

BERÄKNAD INFLYTTNING Början av 2025

 

I Brokvarteret planerar Magnolia Bostad och Slättö för 409 bostäder om 1-4 rum och kök. Innergården har två nivåer med lummig grönska, lekplats med sandlåda, gunglek och klätterredskap samt gemensamma uteplatser med grill och långbord för små och stora sällskap. Här finns cykelrum och cykelpool med möjlighet att hyra både elcyklar och lådcyklar. Bostäderna är miljöcertifierade med Svanen.

Läget är perfekt intill Bällstaån och mitt emot Bas Barkarby med gymnasieskola, bibliotek, kulturskola, scener, konsthall, gym, sporthall, restaurang och café. Dessutom har du kort gångavstånd till bra kommunikationer. Idag finns pendeltåg och buss. 2026 kan du också åka tunnelbana, regionaltåg och fjärrtåg hit.

Brokvarteret har ett fantastiskt läge vid Veddestabron och med gångavstånd till den kommande knutpunkten för kollektivtrafik i Barkarby.

Besök Sveaviken och läs mer om Brokvarteret

Visionsbilder

Brokvarteret har hämtat inspiration från art deco-byggnader. Fasader i tegel och puts med naturnära kulörer skapar en fin och variationsrik gestaltning. I hörnet Enköpingsvägen / Veddestabron får kvarteret ett landmärke om 15 våningar med fantastiska utblickar över staden.

I Brokvarteret bor du intill Bällstaån. Kvarteret får en lummig innergård i två olika nivåer med gemensamma uteplatser, grill och långbord samt lekplats för kvarterets yngsta upptäckare.

Liknande projekt
Translate »