Vardag eller guldkant – här finns utbudet!

I Barkarby finns det mesta redan på plats. Här hittar du allt som gör vardagen enklare eller sätter guldkant på tillvaron. Här finns mångfalden i allt från livsmedelsaffärer, restauranger, shopping, service, kultur, idrott och fritid.

Barkarby handelsplats är en av Sveriges största och mest välbesökta handelsplatser. Här hittar du bland annat Stockholm Quality Outlet Barkarby och de flesta stora välkända affärer som säljer heminredning, sport, mode, hemelektronik och vitvaror.

Handel och service

Är du sugen på shopping så hittar du allt du kan tänka dig vid Barkarby Handelsplats. Här finns också den stora lokala ICA Maxi, Systembolaget, apotek och ett nytt bibliotek plus en hel del annat som behövs för att få livet att fungera.

Läs mer om Handel och service »

Restaurang och café

Oavsett vad du är sugen på så finns det runt hörnet. Här kan du lätt smita ner på den lokala restaurangen, ringa efter favorithämtmaten eller handla precis de där råvarorna som du behöver till helgens middag med släkt och vänner.

Läs mer om Restaurang och café »

Fritid, idrott och kultur

I Barkarby är det aldrig långt till naturupplevelsen, gymmet eller kulturaktiviteten. Här finns ett brett utbud av förenings- och friluftsaktiviteter. I takt med att Barkarby växer kommer kultur, konst- och musikscenen att hitta nya spännande former.

Läs mer om Fritid, idrott och kultur »

Barkarby - en spännande historia

Barkarbystaden växer fram i ett område som har en lång och spännande historia. Historien spänner från förhistoriska gravfält och boplats till flygfält för både det militära och civila flyget.

Läs mer om Barkarby »

Tunnelbana till Barkarby. Så här ser de nya stationerna ut.

 

Läs mer om tunnelbanan till Barkarby»

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Anmäl dig här »

Förskolor och skolor med höga ambitioner

 

Läs mer om förskolor och skolor »

En plats med framåtrörelse

 

Läs mer om våra mobilitetslösningar »

Translate »