Takterassen

 

UTVECKLARE RE Equity Fund

INNEHÅLL Bostäder, kontor, kommersiella lokaler, makers place

SÄLJSTART Intresseanmälan är öppen

BERÄKNAD INFLYTTNING 2025

 

I ett ypperligt läge vid bra kommunikationer och granne med ett fint parkområde bygger RE Equity Fund ett flergenerationskvarter med 104 lägenheter som passar både för studenten, den yngre småbarnsfamiljen och seniorer. Lägenheterna är om 1 – 5 rum och kök och har balkong, ljusinsläpp, smarta förvaringsutrymmen, öppna planlösningar, trevliga innergårdar och moderna lösningar som 1 GB fiber internet, digitala lås, cykel- och bilpool. Här kan du alltså bo utan att äga en egen bil.

I kvarterets bottenplan kommer det att finnas attraktiva lokaler för restaurang, co-working och ett makers place för de kreativa. På gångavstånd har du närhet till all möjlig service du kan tänka dig.

Takterassen ligger mitt i den livfulla stadsmiljön som håller på att växa fram i Barkarby med kontor, hotell, Stockholms första skidspår inomhus, handel, service, restauranger, bostäder och lokaler för kultur, utbildning, vård och hälsa. Du bor granne med ett stort fint parkområde och Barkarbystadens stadspark Kyrkparken, med lekplats och grönområden. Samtidigt har du gångavstånd till den nya knutpunkten för kollektivtrafik som binder samman Stockholm och Mälardalen på ett helt nytt sätt med tunnelbana, pendeltåg, buss, regional- och fjärrtåg i direkt anslutning till varandra.

Besök RE Equity Fund och läs mer om Takterassen

Visionsbilder

Bostäderna gränsar till härligt parkområde.

Tillgängligt läge vid E18 och mitt emot den framväxande knutpunkten för kollektivtrafik i Barkarby där tunnelbana, buss, pendeltåg, regionaltåg och fjärrtåg strålar samman och knyter ihop Stockholm och Mälardalen.

Liknande projekt
Translate »