Fyrklövern

 

UTVECKLARE Hållbo

INNEHÅLL Ägarlägenheter

SÄLJSTART Försäljning pågår

BERÄKNAD INFLYTTNING Hösten 2022

 

I hörnet Herculesgatan/Gripengatan byggs just nu Barkarbystadens första ägarlägenheter.

Det blir 133 välplanerade och yteffektiva 1 – 4 rum och kök. Många lägenheter kommer att placeras över hörn som ger bostaden ett generöst ljusinsläpp. Den soliga och grönskande innergården med odlingslådor blir ett gemensamt uterum för de boende och grannfastigheten som består av 130 hyresrätter. Till huset hör även ett gemensamt garage med 70 parkeringsplatser. Projektet drivs med tydlig hållbarhetsprofil, vilket bland annat har varit avgörande i materialval genom hela byggnationen samt resulterat i en cykel- och bilpool för de boende.

Fyrklövern byggs av HållBo, ett joint venture-bolag som ägs av ByggVesta och Bonnier Bostad. HållBo investerar i utvalda bostadsfastigheter och äger i dagsläget totalt cirka 600 lägenheter i Stockholmsområdet.

Om ägarlägenheter

En ägarlägenhet är som ett ”radhus på höjden” där du köper din fastighet och blir lagfaren ägare. Förutom att bo är du fri att sälja, pantsätta eller hyra ut lägenheten som det passar dig. Det är också möjligt för en juridisk person att köpa en ägarlägenhet. Upplåtelseformen är en av de vanligaste i vårt grannland Norge och i resten av Europa. I Sverige har ägarlägenheter funnits sedan 2009.

Fyrklövern får ett utmärkt läge med gångavstånd till naturreservatet, skolor, service och Barkarbystadens tunnelbanestation.

Besök Fyrklövern och läs mer om projektet 

Visionsbilder

Fyrklovern-innergård

Fyrklovern-gatuvy

Kok-Fyrklovern

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liknande projekt
Translate »