Huvudkontor och konceptbutik Lidl

 

UTVECKLARE Lidl

PROJEKT Huvudkontor och konceptbutik

STORLEK Huvudkontor om 15 000 kvadratmeter för 600 medarbetare, konceptbutik om 2 500 kvadratmeter

BERÄKNAD INFLYTTNING 2020/2021

 

Runt årsskiftet 2020/2021 flyttar Lidl  in i sitt nya huvudkontoret i Barkarby. I dagsläget berörs cirka 350 anställda av etableringen, men i de nya lokalerna finns utrymme att växa med upp till 600 medarbetare. Kontoret är utrustat med skrivbordsmiljöer, workshops-ytor och mötesrum med modern teknik. I mitten finns ett stort atrium, taket har solceller och det kommer att finnas laddstolpar för elbilar och elcyklar.

– Vi ser minst sagt fram emot att flytta in på vårt nya huvudkontor i Barkarby. Det blir ett kontor skräddarsytt för våra behov och en viktig milstolpe i vår tillväxt framåt. Här har vi skapat de bästa förutsättningarna för vårt fortsatta arbete att ge fler svenska hushåll tillgång till mat av högsta kvalitet till bästa pris.
//Thomas Brattlöw, fastighetsdirektör på Lidl Sverige.

Ny konceptbutik

Mitt emot huvudkontoret bygger Lidl också en konceptbutik om 2 500 kvadratmeter med tillhörande parkering. Både huvudkontoret och butiken kommer att ha stark miljö- och hållbarhetsprägel och ambitionen är att byggnaderna ska certifieras enligt Breeam nivå Excellent.

Läs mer om Lidl 

 

Liknande projekt
Translate »