Kategori: B-hjärtat, Nyhet
Nu börjar kvarteren vid Sveatorget och Barkarbystadens kommande tunnelbanestation att fyllas med människor och nya verksamheter. I februari slog Synsam upp portarna till sin nya butik på Barkarbyvägen 132.

I Resonas kvarter 11 finns hyresrätter, coliving och kontor. Nu börjar också fler verksamheter att flytta in. Synsam slog upp portarna till sin nya butik i februari och fler verksamheter är på väg in. Närmast på tur är F8 Beauty Center, Myway, ByChris och Nudel House.

Nya vägar öppnar till området.

Från mitten av mars öppnar vi nya vägar och trottoarer till de nya kvarteren vid Sveatorget. Barkarbyvägen blir längre och du når det nya området via Gripengatan, Jaktfalksgatan och Lansengatan. Samtidigt stänger vi Safirgatan för biltrafik för att börja arbetet med Safirtorget som ska står klart i augusti i år. Det blir ett torg i bästa solläge med plats för grönska, möten, uteserveringar, evenemang och torghandel.

Flera inflyttningar i kvarteren närmast tunnelbanan.

I mars har Åke Sundvall första inflyttning i Kvarter Atlas med lägenheter och stadsradhus. Under sommaren öppnar bland annat Hemköp, Apoteksgruppen och flera restauranger i kvarteret. I april börjar inflyttningen i Origo med små och stora bostäder och lokaler för restaurang, kafé, träning och annan service. Vi kan bland annat se fram emot Indian Garden och Pizzeria Ruccola. Under våren börjar även inflyttningen i Sveavikens nya stadskvarter, Silhuetten, med hyresrätter och bokaler mitt emot Herrestaskolan och den kommande gågatan, Lansengatan.

Besök Resona och läs mer om kvarter 11

 

 

Senaste inläggen
Translate »