Parkkvarteret

 

UTVECKLARE Skanska och NREP

INNEHÅLL Hyresrätter och kommersiella lokaler

BYGGSTART Våren 2021

BERÄKNAD FÖRSTA INFLYTTNING Början av 2023

 

Skanska och NREP utvecklar Parkkvarteret med 220 lägenheter om 1-5 rum och kök med stort fokus på hållbarhet och trygghet. Husen får kommersiella lokaler i markplan som ger levande bottenvåningar och serviceutbud till både boende och besökare. På gården byggs en samlingsplats och lekplats som ger liv och rörelse i kvarteret och blir en härlig plats för de grannar som möts där. Solceller på taket och grön betong ger minskat klimatavtryck. Laddstolpar i garaget och cykelförråd med plats för 440 cyklar uppmuntrar till klimatsmarta resor och gör det enkelt att välja miljövänliga transportsätt.

Du som flyttar in här kommer att bo i ett svårslaget läge vid Veddestabron med regionens nya knutpunkt för kollektivtrafik en kort promenad bort. Här kan du om några år, 2026, ta tunnelbanan, bussen, pendeltåget, regional- och fjärrtåget för att åka till jobbet eller hälsa på vänner och bekanta.

Parkkvarteret

Parkkvarteret har ett svårslaget läge med gångavstånd till regionens nya knutpunkt för kollektivtrafik med tunnelbana, buss, pendeltåg, regionaltåg och fjärrtåg i direkt anslutning till varandra.

Besök NREP och läs mer om projektet

Besök Skanska och läs mer om projektet

Visionsbilder

Parkkvarteret

 

 

Liknande projekt
Translate »