Horisont Barkarby

UTVECKLARE JM

INNEHÅLL Ägarlägenheter

SÄLJSTART Pågår

BERÄKNAD INFLYTTNING Oktober 2023 – september 2024

I kvarteret Horisont bor du i en lugn del av Barkarbystaden, men bara ett stenkast från den nya tunnelbanan. När kvarteret står färdigt kommer det att bestå av 229 välplanerade bostäder på 1-5 rum och kök, många med balkong. Många lägenheter får utsikt mot grönskande natur.

Den lugna innergården ligger avskilt och är bara tillgänglig för de boende. Här planteras buskar och blommor och det kommer att finns plats för att sitta i skuggan under pergolan, leka i sandlådan eller mötas kring grillen.

Under huset finns parkeringsgarage och garageplats ingår vid köp av vissa lägenheter. Alla som bor i kvarteret har tillgång till en bilpool och det finns en parkeringsplats i garaget som är avsedd för poolbilen.

Utseendemässigt hämtar kvarteret karaktär från både staden och naturen, dels genom material och färger, men också genom att låta naturen inspirera till entrémotiv och utsmyckning på fasaden. Mot huvudgatorna är husen högre med en stadsmässig karaktär. Mot lokalgatorna och parkerna är husen lägre, med fasader i gul och ljus puts. På en gavelsida som är synlig från aktivitetsparken och huvudgatan utförs ett grafiskt gavelmotiv i tegel som inspirerats av horisonten.

Om ägarlägenheter

En ägarlägenhet är som ett ”radhus på höjden” där du köper din fastighet och blir lagfaren ägare. Förutom att bo är du fri att sälja, pantsätta eller hyra ut lägenheten som det passar dig. Det är också möjligt för en juridisk person att köpa en ägarlägenhet. Upplåtelseformen är en av de vanligaste i vårt grannland Norge och i resten av Europa. I Sverige har ägarlägenheter funnits sedan 2009.

 

Karta JMs projekt Horisont Barkarby

JMs kvarter Horisont Barkarby med ägarlägenheter ligger mitt i den framväxande staden med 100 meter till Barkarbystadens kommande tunnelbanestation där livfull stadsmiljö med handel, restauranger och kaféer samsas med service och kontorslokaler. Samtidigt är det gångavstånd till aktivitetspark, förskolor, skolor och naturreservatet.

Besök JM och läs mer om Horisont och ägarlägenheter

Visionsbilder

JMs projekt Horisont

JMs kvarter Horisont Barkarby byggs i en lugn del av området. Här blir livspusslet enkelt i en nyproducerad lägenhet med gångavstånd till den nya tunnelbanan, service och vacker natur.

JMs kvarter Horisont

De flesta lägenheterna i Horisont Barkarby Norra får balkong, fransk balkong eller uteplats, många med solläge. Flera har grönskande utsikt över innergården.

Liknande projekt
Translate »