Kategori: Nyhet, Event
Det händer spännande saker i Kyrkparken i Barkarby! Vi bygger en ny stor härlig lekplats och i juni är du välkommen att leka här!

Den nya lekplatsen är utformad för att skapa trygghet och ro hos alla barn. Omfamnande häckar och smidesstaket ramar in platsen. Havet, stranden, gläntan och höjden är lekplatsens fyra naturteman med olika stämningar, växtlighet och innehåll. Varje naturtema får var sin liten beskyddare och lekkompis som ska kunna hjälpa barnen att uttrycka var de vill leka.

Lekplatsen är utformad för att ge alla barn en utmaning och skapa nyfikenhet. Det blir också utrymme för vattenlek och grillplatser. Helt enkelt en härlig plats för lek och utomhusaktivitet för alla. Vi ser fram emot invigning i juni!

Samarbetspartners

Lekplatsen i Kyrkparken har arbetats fram med hjälp av statligt naturvårdsbidrag där målet har varit att särskilt sätta fokus på en lekmiljö där barn med särskilda behov kan leka bland stock och sten. Idéerna och utformningen av den nya lekplatsen i Kyrkparken har Järfälla tagit fram i samarbete med Friluftsfrämjandet, Naturskyddsföreningen och Svenska kyrkan i Järfälla. Ekologigruppen och 5land gestaltar.

Havet, stranden, gläntan och höjden är den nya lekplatsens fyra rum och naturteman.

 

Senaste inläggen
Translate »