Kategori: Nyhet, B-hjärtat
2025 slår ICA Nära upp portarna till en ny butik om 1 000 kvm i Kv Mitten i Barkarby. Butiken kommer att ha stort fokus på färskvaror, färdiga måltider samt inspiration för måltidslösningar.

Kv MITTEN ligger mycket centralt i den nya stadsmiljö som växer fram i Barkarby, granne med Stinsparken och med gångavstånd till Barkarby station och den nya knutpunkten för kollektivtrafik med tunnelbana, buss, pendeltåg, regionaltåg och fjärrtåg i direkt anslutning till varandra. I kvarteret finns också en av entréerna till den kommande tunnelbanan.

Planerna för Kv MITTEN är spännande. Kvarteret har en stark hållbarhetsprägeloch kommer att innehålla en blandning av bostäder, kontor, gym, butiker, restaurang och annan service.

– Vi är otroligt glada över att ha tecknat det första hyresavtalet på Veddesta-sidan i Barkarby med en så pass stark part som ICA. Uthyrningen bekräftar kvarterets attraktivitet med sitt spännande innehåll och centrala läge i området med direkt access till tunnelbanan. Vi har flera pågående hyresgästdiskussioner och hoppas kunna presentera ytterligare hyresgäster i Kv MITTEN inom kort, säger Johanna Boltzius, marknadschef för Kv MITTEN.

Öppnar 2025

Det första spadtaget för Kv MITTEN planeras till början av 2023 och inflyttning planeras till 2025.

Läs mer om Kv MITTEN här

Om avtalet

Det är Nybrofast som utvecklar kv MITTEN i samarbete med Tricoreal, Gatun Arkitekter och Arcona. Med ICA Sverige AB har man tecknat ett 10-årigt avtal gällande en ICA Nära om drygt 1 000 kvm.

Kv MITTEN har ett fantastiskt läge i den framväxande stadsmiljön i Barkarby med tunnelbaneuppgång i kvarteret och en kort promenad från den framväxande knutpunkten som kommer att binda ihop Stockholm och Mälardalen på ett helt nytt sätt.

Senaste inläggen
Translate »