Kv MITTEN

 

UTVECKLARE Nybrofast

INNEHÅLL Bostäder, co-living, kontor, livsmedel, restaurang, återbruksgata och service

SÄLJSTART Ej fastställt

BERÄKNAD INFLYTTNING 2025

 

Kv MITTEN ligger mitt i den nya stadsmiljö som växer fram i Barkarby, granne med Stinsparken och med entré till tunnelbanan i huset. Kv MITTEN har en stark hållbarhetsprägel med stort fokus på träbyggnation, co-living och co-working. Kvarteret blir en destination med folkliv och stadsliv som skapas tillsammans med lokala och globala hjältar. Nybrofast utvecklar kv MITTEN i samarbete med Tricoreal, Gatun Arkitekter och Arcona.

Co-living, bo själv – lev tillsammans

Klart är ett 15-årigt hyresavtal med Colive, Sveriges största operatör för co-living.

– Kvarteret MITTEN, där människan står i centrum, är den perfekta platsen för att etablera en coliving-hubb. Jag vågar påstå att Colive erbjuder en boendeupplevelse som ger en bättre livskvalitet än de mer konventionella bostadsformerna där man lever ensam. De boende har tillgång till allt de behöver från social kontext till mer praktiska detaljer som städning, cykel- och bilpool, smidiga matleveranser, community-events och andra tilläggstjänster, säger Katarina Liljestam Beyer Vd på Colive.

Ica Nära öppnar i kvarteret

Under det första halvåret 2025 öppnar Ica Nära i kv MITTEN. Butiken blir 1 000 kvm stor och kommer att ha stort fokus på färskvaror, färdiga måltider samt inspiration för måltidslösningar.

Co-working med hållbarhet för ögonen

Kvarteret MITTEN blir ett kluster för innovativ hållbarhet och är en symbol för omställningstanken där verksamheter, entreprenörer och boende delar synsätt och värderingar kring delningsekonomi och ett mer hållbart sätt att leva och arbeta. Tillsammans med aktörerna i kvarteret ska Nybrofast bygga en stark kultur med hållbarhet för ögonen. Co-working-delen i kvarteret skapas tillsammans med co-working-gurun Ola Cornelius, grundare av H2 Digital Health.

– Kärnan i vår ReHub Coworking är resilience, innovation och entreprenörskap inom social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Det blir en plats där innehållets kraft och sammanhangets förmåga i symbios med arkitektur och design kommer att skapa storheter.
//Peter Johansson, grundare och affärsutvecklare på Tricoreal

 

Att bo i kvarteret MITTEN är att bo mitt i händelsernas centrum med härligt folkliv och stadsliv och tillgång till utmärkt kollektivtrafik i samma hus.

Besök Kv MITTEN och läs mer om projektet

 

 

Liknande projekt
Translate »