Kategori: B-hjärtat, Nyhet

Ett härligt Barkarbytips är att besöka Kyrkparkens lekplats – en naturskön plats för lek och avslappnat häng. Lekplatsen har naturtema och är indelad i fyra rum: Höjden, Gläntan, Havet. Varje rum har sin egen unika sagofigur som är inspirerad av de djur som hör hemma i temat.

I Barkarbystadens stadspark har vi skapat en trivsam och inspirerande lekmiljö, speciellt utformad för barn och ungdomar med extra behov. Här har vi strävat efter att skapa en trygg atmosfär där alla kan utforska lekplatsen på ett självständigt sätt, oavsett sina förutsättningar.

Plats för lek och avslappnat häng

På Kyrkparkens lekplats kan du njuta av gungor, klätterställningar och lek med sand och vatten. Här erbjuds möjligheter till spännande äventyr och avkoppling i den vackra omgivningen runt Kyrkparken. För de som föredrar att delta på avstånd finns det även möjlighet att koppla av och njuta av omgivningarna på lekplatsen, till exempel genom att sola i en bekväm hängmatta eller ta det lugnt i skuggan under det gula parasollet.

Fantasifigurer hälsar dig välkommen

Kyrkparkens lekplats är inspirerad av naturen och indelad i fyra olika rum : Höjden, Gläntan, Havet och Stranden. Varje rum har sin egen unika sagofigur som är inspirerad av de djur som hör hemma i temat. Fantasifigurerna, Lillyhav, Snäcki, Iggi och Bubobergis är målade i färger som matchar aktiviteterna i rummet och hjälper dig att känna igen vilket rum du befinner dig i.

Lär dig mer om Kyrkparkens olika sagofigurer

Senaste inläggen
Translate »