Kategori: Event
Välkommen på vernissage lördagen den 20 januari kl. 12-16 för att uppleva konstnären Helena Byströms senaste verk, "En oro rör sig". Invigning av utställningen klockan 13.00. Utställningen pågår hela våren fram till den 13 april 2024.

Den 20 januari är det vernissage för konstnären Helena Byströms utställning på konsthallen Bas i Barkarby. Utställningen kretsar kring kvinnligt hantverk och väcker liv i historiska föremål genom installationer, projektioner och skulpturer. Invigning och tal kl. 13.00.

Helena Bergström är även aktuell med den konstnärliga utsmyckningen av den kommande tunnelbanestationen i Barkarbystaden. Där hon använder videokonst och citat i stationsgolvet på temat flyg för att hedra platsens långa historia som hemvist för F8 Kungliga Svea Flygflottilj.

”En oro rör sig” pågår från den 20 januari till den 13 april 2024.

Om Bas Barkarby

Bas Barkarby med sina 14 våningar slog upp sina portar i januari 2022, mitt i Barkarby som är ett av Stockholms mest expansiva områden. Läget är strategiskt precis intill E18, pendeltåg och den kommande tunnelbanestationen. Bas Barkarby är ett multifunktionellt kvarter för näringsliv, utbildning, kultur, idrott och hälsa. I huset hittar du bland annat gymnasieskola, konsthall, bibliotek, idrottshall, gym, vårdcentral, kontor, konferens och restaurang.

Senaste inläggen
Translate »