Kategori: Nyhet
Nu står det klart att två nya restauranger kommer att etablera sig i Barkarbystaden. Under sommaren 2024 flyttar restaurangkedjorna Indian Garden och Pizzeria Ruccola in i fastigheten Origos lokaler, vid Sveatorget mitt emot den kommande tunnelbanestationen.

Indian Garden är en indisk restaurangkedja med flera restauranger i Stockholms- och Norrköpingsområdet. Deras meny innehåller klassiska indiska rätter som chicken tikka masala, kött- och lammgrytor, vegetariska rätter och naanbröd. Pizzeria Ruccola är en typisk pizzeria som serverar pizza, pastarätter och sallader i en trevlig restaurangmiljö.

Vi är tacksamma över att vara delaktiga i ett så stort statsutvecklingsprojekt. Indian Garden och Ruccola är två av våra ankarhyresgäster i Barkarby och vi är glada över att kunna presentera dem som våra första signeringar. Jag ser fram emot att presentera flera intressanta koncept framöver, berättar Sargon Yan, Senior Leasing Manager på Citycon. 

Bild från Pizzeria Ruccolas hemsida.

Om Origo

Origo ligger i mitten av Barkarbystaden, intill Sveatorget och den nya tunnelbanestationen med samma namn. Här planerar Botrygg och Citycon för ett komplett bostadskvarter med hyresrätter och kommersiella lokaler i gatuplanet, inklusive restauranger, caféer, träningsanläggning och andra serviceinrättningar. Inflyttning av de första boende förväntas ske i början av 2024, men redan nu står det klart att Pizzeria Ruccola och Indian Garden flyttar in i lokalerna i juni nästa år.

Läs mer om kvarteret Origo >>

I Origo finns hyresrätter och i gatuplan hittar du restauranger, kafé, träningsanläggning och annan service.

Senaste inläggen
Translate »