Kategori: B-hjärtat, Nyhet

Selvaag Bostad startar försäljningen av sina Plussbostäder, ett livsstilsboende med hotellinspirerad service, bemannad reception och en 450 kvadratmeter stor lounge för fika och socialt umgänge.

I den norra delen av Barkarbystaden planerar Selvaag Bostad att bygga 220 bostadsrätter med varierande storlekar, från 1 till 4 rum och kök. Kvarteret kommer att föja det egna konceptet Plussbostäder: en ny typ av boendeform i Barkarby med service som påminner mycket om vad du skulle hitta på ett hotell.

Boende med hotellliknande service och lounge

I Barkarby Pluss kommer du som boende att ha tillgång till en 450 kvadratmeter stor lounge för fika och socialt umgänge. Här arbetar en värd som ser till att du trivs och kan hjälpa dig med olika ärenden. I loungen finns dessutom en kaffebar med dagens tidningar, ett välutrustat gym, flera bokningsbara gästrum för övernattning, mötesrum, festlokal med stort kök och bemannad reception.

Nära till skolor, naturreservat och tunnelbana

Kvarteret kommer att ha ett fint läge nära Ålstaskolan, förskolor, grundskolor och naturreservatet, med närhet till gång- och cykelvägar för promenader och cykelturer. Härifrån är det bara en kort promenad till Sveatorget med Barkarbystadens kommande tunnelbanestation och ett levande stadsliv.

Byggstart är planerad till 2024 och de första inflyttningarna beräknas ske under 2026.

Säljstart den 16 september

Lördag den 16 september kl 14 kan du träffa Selvaag Bostad på deras säljstart i Bas Barkarby. Där kan du få mer information om projektet och möjligheten att köpa en bostad innan den officiella säljstarten.

Anmäl dig här >>

Besök Selvaag Bostad och läs mer om deras projekt Barkarby Pluss

Visionsbilder

Längst ner i huset finns de boendes egen lounge. Här finns både service och en atmosfär som kan ge känslan av att bo på hotell, samtidigt som det är en hemtam och trevlig plats. Här tas du om hand av loungens egen värd som kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål.

I loungen finns en kaffebar med dagens tidningar, flera bokningsbara gästrum för övernattning, mötesrum, festlokal med stort kök och den bemannade reception.

Välutrustat gym för de boende.

 

Senaste inläggen
Translate »