Kategori: Nyhet, B-hjärtat, Event
I dagarna har det varit inflyttning i Barkarbystadens första kvarter med ägarlägenheter. Kvarteret heter Fyrklövern och är utvecklat av HållBo, ett joint venture mellan ByggVesta och Bonnier Fastigheter Bostad.

Ägarlägenheter är en spännande form av ägande där vi ser att det finns en stor kundbas och intresse. Ägarlägenheter är den vanligaste upplåtelseformen av lägenheter i resten av Europa men har inte varit så vanligt i Sverige. De senaste åren har det dock kommit mer och mer. Vi på HållBo tycker att det är jätteroligt att vara en del av denna utveckling och ser fram emot att fortsätta utveckla kommande projekt, säger Hanna Burns, projektledare på ByggVesta.

Fyrklövern består av 133 ägarlägenheter om 1-4 rum och kök i ett härligt läge ett stenkast från den kommande tunnelbanan i Barkarbystaden och med gångavstånd till natur, kultur, handel, shopping och stadsliv.

Intresset har varit stor för våra ägarlägenheter och vi är glada över det fina mottagande upplåtelseformen och våra lägenheter har fått i området Barkarbystaden och ser fram emot att låsa upp dörrarna och välkomna de första boende i ägarlägenheterna. Endast ett fåtal finns kvar för försäljning när vi nu börjar våra tillträden, berättar Hanna Burns.

Variation för livets alla faser i Barkarbystaden

Ung, gammal, singel eller sambo, oavsett var i livet du befinner dig, så erbjuder Barkarby ett spännande utbud av bostäder och bostadsformer.

Det är väldigt roligt att vi nu kan  erbjuda ägarlägenheter i Barkarbystaden. En stor variation av bostäder gör det möjligt för människor i olika faser i livet att bo i här. Det bidrar till en livfull stadsmiljö och en härlig mix av människor, säger Toni Chmielewski, projektchef Barkarbystaden.

Läs mer om Fyrklövern och Barkarbystadens första ägarlägenheter här

Fler ägarlägenheter i Barkarby

I Barkarby blir snart utbudet av ägarlägenheter större. JM bygger just nu Horisont Barkarby – ett helt kvarter med ägarlägenheter nära park, natur och den kommande tunnelbanan. In och kika här!

Senaste inläggen
Translate »