Drömma

 

UTVECKLARE Ikano Bostad.

INNEHÅLL Bostadsrätter. 1-4 rum och kök.

SÄLJSTART  Intresseanmälan är öppen.

BERÄKNAD INFLYTTNING Våren 2024, preliminärt.

 

Bostadsrättsföreningen Drömma ligger mitt i centrala Barkarby – perfekt för dig som vill att vardagen ska vara enkel. I Drömma finns det något för alla. Här bygger Ikano Bostad allt från den smarta ettan för förstagångsköparen till rymliga fyran med uthyrningsdel och plats för hela familjen. Oavsett vad du väljer får du en kvadratsmart och välplanerad bostad med stor balkong på bästa läge i Barkarby.

Bostäderna är smart planerade med kök från IKEA, helkaklade badrum och gott om förvaring som kompletteras med eget förråd i källaren. Vitmålade väggar och ekparkett i hela lägenheten blir grunden till att sätta en personlig prägel på inredningen. Det finns hiss, garage och cykelförråd. Och kanske är det din nya favoritrestaurang som flyttar in på bottenvåningen?

Du har nära till kommunikationer med buss och pendeltåg och 2026 öppnar Barkarbystadens nya tunnelbanestation precis runt hörnet. Det gör resan lika smidig in till stan som ut i vida världen via Arlanda. Runt kvarteret finns gym, matbutik och möjlighet att shoppa på Stockholm Quality Outlet, IKEA eller någon av Barkarby handelsplats alla butiker.

– Vårt bostadserbjudande kompletterar bostadsutbudet i Barkarby på ett bra sätt. Det kommer bland annat bli Svanenmärkta, kvadratsmarta bostäder och en grönskande gård som bjuder in till gemenskap, säger Linda Leppänen, bostadsutvecklingschef Stockholm Norr Ikano Bostad.

Besök Ikano Bostad och läs mer om Drömma

 

 

 

 

 

Liknande projekt
Translate »