Drömma

 

UTVECKLARE Ikano Bostad

INNEHÅLL Bostadsrätter. 1-4 rum och kök

SÄLJSTART  Intresseanmälan är öppen

BERÄKNAD FÖRSTA INFLYTTNING Våren 2024

 

Bostadsrättsföreningen Drömma ligger mitt i centrala Barkarbystaden – perfekt för dig som vill att vardagen ska vara enkel. I Drömma finns det något för alla. Här bygger Ikano Bostad allt från den smarta ettan för förstagångsköparen till den rymliga fyran med uthyrningsdel och plats för hela familjen. Oavsett vad du väljer får du en Svanenmärkt, kvadratsmart och välplanerad bostad med stor balkong på bästa läge i Barkarby.

Bostäderna är smart planerade med kök från IKEA, helkaklade badrum och gott om förvaring som kompletteras med eget förråd i källaren. Vitmålade väggar och ekparkett i hela lägenheten blir grunden till att sätta en personlig prägel på inredningen. Det finns hiss, garage och cykelförråd och den grönskande gården bjuder in till gemenskap. I markplan blir det lokaler för verksamheter. Kanske är det din nya favoritrestaurang som flyttar in?

Besök Ikano Bostad och läs mer om Drömma

 

Du har nära till kommunikationer med buss och pendeltåg och 2026 öppnar Barkarbystadens nya tunnelbanestation precis runt hörnet. Det gör resan lika smidig in till stan som ut i vida världen via Arlanda. Runt kvarteret finns gym, matbutik och möjlighet att shoppa på Stockholm Quality Outlet, IKEA eller i någon av Barkarby handelsplats alla butiker.

Visionsbilder

Ikano Bostads kvarter kännetecknas av ett storgårdskvarter med en kraftigt avvikande indragen översta våning med markant takfot. Sockeln markeras tydligt med avvikande material i form av natursten och mittenpartiet putsas i röd och vit kulör. Temat med engelskt röd, bruten vit och ett antal varierande gråa toner med olika brytningar skapar en klar och tydlig färgsättning av kvarteret. Mot huvudgatan Flygfältsvägen öppnar sockelvåningen upp sig i en arkad med bakomliggande fönsteröppningar som skapar volym och variation i gatubilden. (Visionsbild: Anderson Arfwedson Arkitekter AB)

 

 

 

 

Liknande projekt
Translate »