Drömma

 

UTVECKLARE Ikano Bostad

INNEHÅLL Bostadsrätter. 1-4 rum och kök

SÄLJSTART  Intresseanmälan är öppen

BERÄKNAD FÖRSTA INFLYTTNING Våren 2024

 

Bostadsrättsföreningen Drömma ligger mitt i centrala Barkarbystaden – perfekt för dig som vill att vardagen ska vara enkel. I Drömma finns det något för alla. Här bygger Ikano Bostad allt från den smarta ettan för förstagångsköparen till den rymliga fyran med uthyrningsdel och plats för hela familjen. Oavsett vad du väljer får du en Svanenmärkt, kvadratsmart och välplanerad bostad med stor balkong på bästa läge i Barkarby.

Bostäderna är smart planerade med kök från IKEA, helkaklade badrum och gott om förvaring som kompletteras med eget förråd i källaren. Vitmålade väggar och ekparkett i hela lägenheten blir grunden till att sätta en personlig prägel på inredningen. Det finns hiss, garage och cykelförråd och den grönskande gården bjuder in till gemenskap. I markplan blir det lokaler för verksamheter. Kanske är det din nya favoritrestaurang som flyttar in?

 

Du har nära till kommunikationer med buss och pendeltåg och 2026 öppnar Barkarbystadens nya tunnelbanestation precis runt hörnet. Det gör resan lika smidig in till stan som ut i vida världen via Arlanda. Runt kvarteret finns gym, matbutik och möjlighet att shoppa på Stockholm Quality Outlet, IKEA eller i någon av Barkarby handelsplats alla butiker.

Besök Ikano Bostad och läs mer om Drömma

 

 

 

 

 

Liknande projekt
Translate »