Kategori: B-hjärtat, Nyhet
Barkarby är en helt ny stadsmiljö som är designad för att människor ska kunna leva, bo och ha ett inspirerande, energifullt liv. Upptäck det fantastiska utbudet som staden erbjuder dig som älskar träning och rörelse. Här hittar du allt från kvartersgymmets gemenskap och megaanläggningens utbud till utegymmets friska fläkt.

Friskis&Svettis

Friskis&Svettis erbjuder ett modernt och fullt utrustat gym mitt i Bas Barkarby. Här finns, förutom gym. en stor gruppträningssal med pass som multifys, skivstång, dans och yoga. På tisdagar och lördagar kan du få hjälp med barnpassning för barn mellan 2 och 10 år medan du själv tränar i lugn och ro.

Adress: Veddestabron 14.
Läs mer om Friskis Barkarby

MittGym

MittGym är ditt trevliga kvartersgym i Barkarby där alla oavsett träningserfarenhet är välkomna att träna i fräscha lokaler. I gymmet hittar du maskiner från Matrix och fria vikter, här finns en rymlig studio för gruppträning och personliga tränare som hjälper dig med dina träningsmål. MittGym har ett begränsat antal medlemmar och åldersgräns för att du ska få möjligheter att träna under avslappnade former.

Adress: Barkarbyvägen 30B, systerföretaget MittCafé hittar du på Barkarbyvägen 30C
Läs mer om MittGym Barkarby

Nordic Wellness

Nordic Wellness är ett av de större gymmen i Barkarbystaden och rymmer allt från maskinpark, cross cage, boxningsring och kidz zone till solarium och naprapat. Dessutom kan du välja mellan cirka 50 gruppträningspass varje vecka och få hjälp med allt från ungdomsträning till seniorträning.

Adress: Barkarbyvägen 35.
Läs mer om Nordic Wellness Barkarby Gate

Fitness24Seven

På Fintess24Seven gym kan du bland annat träna styrketräning och konditionsträning med moderna träningsmaskiner och fria vikter. Här finns separat tjejgym och möjlighet till gruppträning och personlig träning. Gymmet i Barkarby har, som alla deras gym, öppet dygnet runt för alla medlemmar, så att du kan träna när det passar dig.

Adress: Barkarbyvägen 51
Läs mer om Fitness24Seven i Barkarby

Utegym

Mellan Ålsta hage och Ålsta temalekplats hittar du Barkarbystadens utegym. Här finns ringar, rep, ställningar för armgång eller styrketräning, ytor för situps, rygglyft och balans samt maskiner anpassade för seniorer.

Senaste inläggen
Translate »