Kategori: B-hjärtat, Nyhet

Det händer alltid något spännande i Barkarby! Läs tidningen om hur vi tillsammans med erfarna och nytänkande byggaktörer utvecklar Barkarby till en plats för livet. Ladda hem ditt digitala exemplar här >>

Det är en historisk utveckling av bostäder, kontor, handel och infrastruktur som nu sker i Barkarby. I den nya tidningen kan du bland annat läsa om:

  • De nya kvarteren vid Sveatorget och Barkarbystadens tunnelbanestation. Under våren sker flera inflyttningar och området fylls på med människor och nya verksamheter.
  • Tunnelbanan till Barkarby med trafikstart i december 2027. Samtidigt tar den nya knutpunkten och stationsbyggnaden ordentlig form vid Veddestabron och Barkarby station.
  • Ny stadsmiljö i Veddesta. Under de kommande tio åren ska Veddesta gamla centrum och industriområde förvandlas till livfull stadsmiljö i bästa läge, granne med den nya knutpunkten för kollektivtrafik.
  • Byggarbeten i närheten av Kyrkparken. Vi bygger den nya Rotevägen och lägger nya ledningar längs Flygfältsvägen. Vi planerar att vara färdiga med arbetet hösten 2025.
  • Odla i egen pallkrage på Stora torget. Vill du ha en frodig pallkrage fylld av blommor och grönsaker, eller kanske några härliga örter för att krydda maten med? Måndagen den 6 maj öppnar bokningen av våra pallkragar på Stora torget. 
  • Det händer i Barkarby. Under de kommande månaderna planerar vi för flera, härliga evenemang i Barkarbystaden. Mer information kommer, håll utkik på barkarby.se.

Trevlig läsning!

 

Barkarby. Här växer en ny stad fram.

Här på det gamla flygfältet i Barjarby och i Veddesta gamla centrum växer en helt ny stad fram. Vi bygger bostäder för familjer, par och singlar, för gamla och unga. Här finns arbetsplatser, förskolor och skolor för utveckling, talang och lärande. Här finns energi och närvaro. Vi bygger gatorna, parkerna, torgen och utvecklar de moderna kommunikationerna som tar dig hem eller ut i världen. Här skapar vi förutsättningar för att människor, företag och organisationer ska kunna växa, utvecklas och må bra. I dag och i morgon.

Senaste inläggen
Translate »