Kategori: Nyhet
Vi säger hej och varmt välkommen till Lidl som öppnar ny butik på Enköpingsvägen 26B i Barkarbystaden. Under 2021 slår Lidl också upp portarna för sitt nya huvudkontor här.

Lidls nya butik i Barkarby är byggd utifrån Lidls nya butikskoncept där miljö och hållbarhet står i fokus. Butiken har ljusa, luftiga lokaler och kunderna möts direkt av ett stort frukt- och grönttorg och en bake off-avdelning där det finns nybakat bröd och bakverk.

– Barkarbystaden är ett av Stockholms mest spännande områden just nu, och det känns otroligt roligt att vi inte bara öppnar en ny butik, utan snart också flyttar hela huvudkontoret hit. Jag ska inte sticka under stol med att det känns väldigt lyxigt att ha en egen Lidl-butik i anslutning till sin arbetsplats, det borde alla få, säger Jonas Strömvall, fastighetschef på Lidl.

I Barkarby pågår unika satsningar. Inom några år kommer tunnelbana, bussar, pendeltåg, regionaltåg, E18 och Förbifart Stockholm att skapa ett nav av kommunikationer som utvidgar och knyter samman Stockholmsregionen med Mälardalen.

– Vi är glada över att Lidl väljer att öppna både huvudkontor och konceptbutik här i Barkarbystaden. Butiken ger nya möjligheter till attraktiv handel och skapar nya attraktiva arbetsplatser i Järfälla. Det visar på att den positiva utvecklingen i Barkarbystaden fortsätter, säger Emma Feldman (M), kommunstyrelsens ordförande.

Läs Lidls pressmeddelande.

Senaste inläggen
Translate »