Kategori: Nyhet, Event
Vi säger varmt välkommen till Lidl som idag inviger sitt nya huvudkontor i Barkarbystaden!

På det 15 000 kvadratmeter stora huvudkontoret, som har fått miljöcertifieringen Breeam Excellent, kommer inledningsvis 400 medarbetare att sitta. Kontoret är byggt för att Lidl ska kunna växa i Sverige och totalt finns plats för 600 anställda.

– Jag är väldigt glad att Lidl nu öppnar sitt nya huvudkontor i Järfälla. Det bidrar till attraktiva arbetsplatser i området samtidigt som det tydligt visar Barkarbystadens attraktionskraft för kontors- och handelsetableringar. Lidls koncept är dessutom ett välkommet tillskott till den hållbara stadsdel som vi bygger, säger Emma Feldman (M), kommunstyrelsens ordförande i Järfälla.

– Vi är otroligt glada över att äntligen få börja arbeta på vårt nya huvudkontor, specialanpassat efter våra behov. Förra året öppnade vi vår 200e butik i Sverige och det här är ytterligare en viktig milstolpe för vår expansion och för att stärka vår position i Sverige. Vi ser fram emot att få samla hela vår centrala organisation i en och samma byggnad eftersom vi tidigare varit utspridda över flera platser och kontor. Nu längtar jag efter att vi framöver kommer ha möjlighet att ses på plats på det nya kontoret, säger Johan Augustsson, Sverigechef för Lidl.

Mitt emot det nya huvudkontoret öppnade Lidl i slutet av 2020 en ny butik som kommer att fungera som testmiljö för att utveckla Lidls butiker.

Läs Lidls pressmeddelande om det nya huvudkontoret

Lidls nya huvudkontor i Barkarbystaden har fått miljöcertifieringen Breeam Excellent.
Mittemot ligger deras nyöppnade butik som kommer att fungera som testmiljö för att utveckla
Lidls butiker. (Foto: Lidl Sverige)

På Lidls nya huvudkontor i Barkarbystaden kommer 400 medarbetare
att sitta. Kontoret är byggt för att Lidl ska kunna växa med upp till
600 medarbetare. (Foto: Lidl Sverige)

Senaste inläggen
Translate »