Kategori: B-hjärtat, Event, Nyhet

Den 23 november öppnade Icanders sin nya restaurang i Flottiljens köpkvarter, mitt emot Ica Maxi Barkarbystaden. Här kan du äta frukost, lunch och middag alla dagar i veckan.

Konceptet bygger på klassisk svensk husmanskost med traditionella rätter som köttbullar med mos och tunnbrödsrulle, men det finns även sallader och olika pizzor. Under vardagarna kan du välja fritt från en lunchbuffé, och på kvällen en något annorlunda à la carte-meny, samtidigt som du kan beställa något gott att dricka till från baren. Om du sugen på något sött eller bara är i farten finns även en korvmoj, en glassbar och en kafeteria för fikapaus med bullar och bakverk.

Jag har fjärilar i magen. Det känns friskt och spännande. Förhoppningen är att kunderna ska uppleva det som ett trevligt, mysigt ställe där man kan träffas, umgås och känna att här kan jag sitta och njuta av en kopp kaffe, en bulle eller en frukostmacka. En mötesplats där man kan vara och trivas i, säger Bernt Welander, som driver både Icanders och Ica Maxi Barkarbystaden.

Det var full fart under öppningshelgen i de nya lokalerna.

Namnet har en historia

Icanders Barkarbystaden är den åttonde restaurangen i Icanders-kedjan och den största i storlek. Namnet härstammar från 70- och 80-talet, då ICA tog fram en symbol och person förknippad med varumärket. Då introducerades Icander och Monica. Nu har man återupplivat dessa figurer, vilket återspeglas i inredningen av lokalen i Barkarby. På flera väggar hänger tidningsklipp med de båda personerna inramade som tavlor.

På väggen utanför toaletterna kan man få en historisk tillbakablick.

Öppettider

Öppet alla dagar 06.30-22.00.

Här hittar du mer information om Icanders Barkarbystaden >

Hitta hit

Icanders ligger i Flottiljens köpkvarter, i nära anslutning till Stora torget i Barkarbystaden.

Senaste inläggen
Translate »