Kategori: Nyhet
2024 öppnar Hemköp en ny butik med matglädje, delidisk och e-handel i kvarter Atlas i Barkarbystaden. Läget blir det allra bästa, mitt emot Sveatorget med Barkarbystadens tunnelbanestation.

Det är byggaktören Åke Sundvall som utvecklar och bygger kvarter Atlas som nu tecknar hyresavtal med Hemköp om en ny matbutik.

– Vi planerar en modern butik med inspirerande matglädje, där matälskande kunder ska kunna ta del av Hemköps breda sortiment för såväl vardag som helg med färskvaror, delidisk och möjlighet till e-handel. En butik byggd med hög hållbarhetsstandard och modern teknik, säger Thomas Hässeldal, etableringschef på Hemköp.

  • Butiksyta: 1 300 kvm
  • Antal medarbetare: runt 20
  • Öppettider: planerat kl 7-22 alla dagar
  • Planerad öppning: 2024

– Att Hemköp etablerar sig med sitt breda och inspirerande sortiment är en viktig del i vår strategi att skapa upplevelsen av en dygnet-runt öppen lobby med rörelse och kommers på dygnets alla timmar. Vår vision är att markplan på kvarter Atlas ska bli en viktig kugge i staden, som löser vardagslogistiken för kvarterets och områdets invånare. Med sitt läge mitt emot tunnelbanan och sitt unika innehåll kommer Atlas naturligt vara platsen där allt händer och erbjuda en modern livsstil med allt inom räckhåll, avslutar Sarah Segerman, projektchef för kvarter Atlas.

Byggstart av kvarteret planeras till slutet av 2021 och planen är att Hemköps butik ska öppna under 2024. Utöver Hemköp kommer kvarteret också att innehålla co-working, affärer, restauranger och drygt 300 bostäder, allt från studiolägenheter till stadsradhus.

Läs mer om Hemköps etablering i Barkarbystaden och kvarter Atlas »

Hemköp öppnar en ny butik med matglädje, delidisk och e-handel i kvarter Atlas, mitt emot Barkarbystadens tunnelbanestation.

Senaste inläggen
Translate »