Kategori: B-hjärtat, Event
En ny fitnessbutik med träningsutrustning och kosttillskott har öppnat på Majorsvägen i centrala Barkarbystaden. Den 25 februari var det premiär och de träningsintresserade har redan hittat hit. 
– Barkarby behöver en sån här verksamhet, säger butiksägaren Baraa Alazzawi.

Barkarby växer i en rasande takt och på Majorsvägen 14B ligger numera den nyöppnade butiken GS-Sport (Global Svensk Sport) grundad av bröderna Alexander och Baraa Alazzawi. De har båda två vuxit upp på den här sidan av stan och sett potentialen i platsen:

Barkarby utvecklas hela tiden. Det är ett växande område med många familjer och ungdomar som bor och tränar här. Jag gymmar själv i Barkarby och vet vad människorna behöver när det kommer till just träning och kosttillskott”, säger Baraa Alazzawi, grundare av GS-Sport. 

GS-Sport är en fitness-butik som riktar in sig mot den träningsintresserade; särskilt den som tycker om styrketräning på gym. Här kan du köpa träningsutrustning, träningskläder och kosttillskott från flera svenska och internationella märken, exempelvis Swedish Supplement, SSN och Gorilla Wear. 

Vi tänkte att Järfälla behövde den här typen av verksamhet. I Barkarby finns det allt från matbutiker, gym till affärer, men när det gäller att köpa protein finns det ingenstans att vända sig till. Då krävs det antingen en resa in till stan eller att man beställer produkterna på nätet, vilket inte alltid blir bra. Det är sällan man får det man vill, och det är trevligt att kunna känna på produkterna innan man köper dem”, berättar Baraa Alazzawi.

Öppettider

Mån – Fre 12:00 – 19:00

Lördag 12:00 – 19:00

Söndag 12:00 – 18:00

Hitta hit

GS-sport hittar du på Majorsvägen 14B, i Barkarbystaden.

 

Senaste inläggen
Translate »