Kategori: Nyhet, B-hjärtat
I februari 2023 slår Friskis & Svettis upp portarna i Barkarby. Den nya anläggningen ligger i Bas Barkarby - Barkarbys nya mötesplats för näringsliv, utbildning, idrott och kultur.

Friskis & Svettis nya anläggning i Bas Barkarby blir drygt 1 000 kvm och kommer att vara öppen från tidig morgon till sen kväll. Det blir ett fullt utrustat gym med stora öppna ytor, en gruppträningssal för allt från yoga och dans till fyspass samt ett barnrum.

– Vi är superpeppade över att få skapa ett nytt Friskis på en ny plats i Järfälla, säger Sara Wretling som är föreningens verksamhetschef. Vi finns redan i Kallhäll och Jakobsberg och det är en fantastisk möjlighet att nu även nå Barkarby. Sammanhanget i Bas Barkarby, intill pendeltåg och kommande tunnelbanestationen är perfekt.

Om avtalet med Friskis & Svettis

Det är Atrium Ljungberg som hyr ut drygt 1 000 kvadratmeter till Friskis & Svettis Järfälla. Gymmet är en viktig pusselbit i utvecklingen av Bas Barkarby till ett multifunktionellt kvarter och en ny mötesplats. Hyresavtalet med Friskis & Svettis Järfälla är ett så kallat grönt hyresavtal – en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

Läs Atrium Ljungbergs pressmeddelande om uthyrningen här

Bas Barkarby – en ny plats för kontor, utbildning, idrott och kultur. Här flyttar Friskis&Svettis in i februari 2023. Läget är perfekt, nära bra kommunikationer.

Senaste inläggen
Translate »