Kategori: Nyhet
Credentia bygger 145 nya Svanenmärkta bostadsrätter i Barkarbystaden, bara 100 meter från den kommande tunnelbanan.

Credentia fortsätter att satsa i Barkarbystaden och bygger, förutom den första etappen Volt, ytterligare 145 Svanenmärkta bostadsrätter och lokaler för kommersiell verksamhet. Bostäderna ligger mitt i Barkarbystaden, bara 100 meter från Sveatorget och den kommande tunnelbana där stadslivet blir som mest livfullt med kontorslokaler, handel, restauranger, kaféer och annan service. Bostäderna ligger även på kort gångavstånd till grundskola och naturreservat.

– Att Credentia investerar och bygger hållbara Svanenmärkta bostäder i Barkarbystaden innebär att vi tillsammans tar ett steg närmare målet om en klimatneutral stadsmiljö år 2030. Credentias bostäder kommer att bidra till en modern, hållbar och energifull stadsmiljö där människor i olika åldrar och skeenden i livet har möjlighet att hitta ett attraktivt boende, säger Emma Feldman (M), kommunstyrelsens ordförande i Järfälla.

Orangeri på innergården

Totalt bygger Credentia 181 Svanenmärkta bostäder i Barkarbystaden. Den första etappen Volt har fått ett bra mottagande och sålde snabbt slut. Första inflyttning planeras till första kvartalet 2022. De kommande etapperna Watt, Ampere och Ohm består av bostadsrätter i varierande storlekar om 1–4 rum och kök med fina gemensamma ytor och ett orangeri på innergården.

– Vi är samhällsbyggaren från småstaden som vill bidra till att skapa bestående värden i storstaden. Att vi kan verka och bidra med bostäder i expansiva Barkarbystaden i Järfälla är för oss ett sätt att utveckla både kommunen, länet och oss själva, säger Marc Micallef, regionchef, Credentia.

Läs mer om de Svanenmärkta bostäderna hos Credentia

Credentias Svanenmärkta bostäder i Barkarbystaden består av bostadsrätter i varierande storlekar om 1 – 4 rum och kök med fina gemensamma ytor och ett orangeri på innergården.

Barkarby
Credentia fortsätter att satsa i Barkarbystaden och bygger totalt 181 Svanenmärkta bostadsrätter och lokaler för kommersiell verksamhet mitt i den nya stadsmiljön.

Credentias bostadsrätter ligger mitt i Barkarbystaden, bara 100 meter från Sveatorget och den kommande tunnelbana där stadslivet blir som mest livfullt med kontorslokaler, handel, restauranger, kaféer och annan service. Det är också väldigt nära både grundskola och naturreservat.

 

Senaste inläggen
Translate »