Kategori: B-hjärtat, Event

Barkarbystaden har blivit en kafédestination rikare sedan Dannytello Coffee Shop öppnat på Lansengatan 15. Här kan du prova på ett brett utbud av desserter, från kaffe och våfflor till churros, fruktshakes, arabisk glass och italiensk pinsa – allt anpassat efter dina personliga önskemål.

Barkarbystaden växer och nya verksamheter etablerar sig i området. Under juni månad öppnade Dannytello Coffee Shop sitt nya kafé på Lansengatan 15, beläget strax bakom Herrestaskolan. Med öppettider från kl. 14:00 till 22:00 varje dag har kaféet snabbt blivit en populär destination för stadens invånare. Många besöker caféet efter arbetsdagen och middagen för att stilla sitt sötsug och njuta av en trivsam atmosfär sent in på kvällen.

Jag bor själv i Barkarbystaden och kände att det saknades en plats för hela familjen, där man kan sätta sig ner, njuta av god mat och umgås tillsammans, berättar Dani Ibrahim, grundare av Dannytello.

Marili Youssef och Dani Ibrahim från Dannytello Coffee Shop.

Smaker från hela världen

Med ett brett utbud av desserter på menyn, är Dannytello ett ställe där man kan beställa allt från våfflor, churros och mini pancakes till frukttallrikar och frukshakes. Ett av de mest unika inslagen på menyn är den arabiska glassen, som skiljer sig från de mer traditionella italienska och svenska varianterna genom en mer kompakt konsistens utan luft. Dessutom erbjuder kaféet italiensk pinsa, en fusion mellan pizza och focaccia, för den som är ute efter något mer mättande att äta.

Dani betonar att Dannytello Coffee Shop lägger stor vikt vid att skapa en personlig upplevelse för sina kunder. Istället för att enbart följa förutbestämda menyval tar de ett steg längre genom att skräddarsy varje beställning efter kundens önskemål.

Vi strävar efter att varje besökare ska känna sig välkommen på ett personligt sätt. När en kund stiger in frågar vi dem vad de har lust att äta och skräddarsyr meny och matupplevelse helt i enlighet med deras smak.

Öppettider

Mån – Sön 10:00 – 22:00

Hitta hit

Dannytello Coffee Shop ligger på Lansengatan 15, i Barkarbystaden.

Senaste inläggen
Translate »