Kategori: Nyhet
I höst öppnar Distriktstandvården i Bas Barkarby och blir ytterligare ett tillskott till det utbud av vård och hälsa som finns i huset. Sedan tidigare hittar du Almakliniken vårdcentral och Friskis & Svettis här.

Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. De erbjuder barn och vuxna allmän-, akut- samt estetisk tandvård.

– Vi ser verkligen fram emot att öppna en klinik i Bas Barkarby, som ligger strategiskt mitt i det växande Barkarby. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda tillgänglig tandvård, och de goda kommunikationerna gör att läget känns perfekt. Det ska verkligen bli jätteroligt att få välkomna patienterna till vår nya klinik i Bas Barkarby, säger Erik Alexandersson, VD, Distriktstandvården.

Det är Atrium Ljungberg som hyr ut närmare 400 kvadratmeter i Bas Barkarby till Distriktstandvården. Hyresavtalet är ett så kallat grönt hyresavtal – en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

Om Bas Barkarby

Bas Barkarby med sina 14 våningar slog upp sina portar i januari 2022, mitt i Barkarby som är ett av Stockholms mest expansiva områden. Läget är strategiskt precis intill E18, pendeltåg och den kommande tunnelbanestationen. Bas Barkarby är ett multifunktionellt kvarter för näringsliv, utbildning, kultur, idrott och hälsa. I huset hittar du bland annat gymnasieskola, konsthall, bibliotek, idrottshall, gym, vårdcentral, kontor, konferens och restaurang.

Senaste inläggen
Translate »