Kategori: B-hjärtat, Event, Nyhet

I mars nästa år kan du flytta in i Kvarter Atlas mitt emot Sveatorget och Barkarbystadens kommande tunnelbanestation. Uthyrning pågår och här finns både lägenheter och stadsradhus.

Det är Åke Sundvall AB som bygger Atlas. Det blir ett kvarter där bostäder, arbetsplatser, handel och restauranger möts under ett och samma tak. Här bor du mitt i stadens myller och på gångavstånd till naturreservatet och skolor. Kvarteret ligger precis vid Sveatorget och med Barkarbystadens kommande tunnelbanestation rakt över gatan. Ett fantastiskt läge där kvarteret i stor utsträckning kommer att bidra till ett levande stadsliv.

  • 300 bostäder, främst lägenheter men även ett antal stadsradhus, där nästan alla bostäder har egen balkong eller uteplats.
  • En grönskande innergård som delas av alla boende.
  • Barkarbystadens nästa livsmedelsbutik – Hemköp med egen delikatessdisk.
  • 15 lokaler i gatuplan med plats för restauranger, service och butiker som till exempel Apoteksgruppen, Bastard Burgers, MGL Sushi och Texas Longhorn.
  • Barkarbystadens nästa livsmedelsbutik – Hemköp med egen delikatessdisk. Men också Apoteksgruppen, Texas Longhorn, Bastard Burgers och MGL Sushi.
  • Lokaler för kontor.

Vi ser fram emot första inflyttning i mars 2024.

Besök Åke Sundvall och läs mer om Kvarter Atlas

Drönarbild över Kvarter Atlas med inflyttning under 2024. Här blir det lägenheter och stadsradhus mitt emot den nya tunnelbanestationen i Barkarbystaden.

Visionsbilder

Kvarteret ligger precis vid Sveatorget med Barkarbystadens kommande tunnelbanestation rakt över gatan.

Den grönskande och rofyllda innergården blir en trevlig kontrast till det pulserande stadslivet som omger kvarteret.

Senaste inläggen
Translate »