Kategori: Nyhet
Jobba flexibelt och effektivt i en social och modern miljö nära hemmet. Regus öppnar co-workingmiljö med 160 platser i kvarter Atlas, rakt över gatan från Barkarbystadens tunnelbanestation.

Det är byggaktören Åke Sundvall som utvecklar och bygger kvarter Atlas och nu inleder ett samarbete med Regus.

– Jag är själv född och uppvuxen i Järfälla och har haft förmånen att få se denna nya stadsdel växa fram från det att Ikea tog första spadtaget. Med suveräna kommunikationsmöjligheter och närhet till både E18 och E4 så kommer Barkarbystaden locka många som söker arbetsplats men inte vill lägga två timmar om dagen på att pendla. Barkarbystaden blir en viktig kugge i IWGs nätverk i Sverige, säger Patrik Olveback, vd på Regus.

Byggstart planeras till slutet av 2021 och inflyttning planeras till 2023/2024.

– Kvarter Atlas kommer bli en del av Barkarbystadens hjärta och vara navet för allt som händer i området. Etableringen av co-working bidrar tillsammans med mataffären, restaurangerna och de övriga butikerna i kvarteret till den myllrande mötesplats vi vill skapa. Med sitt läge mitt emot tunnelbanan och unika innehåll kommer Atlas naturligt vara platsen där allt händer och erbjuda en modern livsstil med allt inom räckhåll, avslutar Sarah Segerman, projektchef för kvarter Atlas.

Åke Sundvalls kvarter Atlas kommer förutom co-working även innehålla en matbutik, affärer, restauranger och drygt 300 bostäder, allt från studiolägenheter till stadsradhus.

Läs mer om Regus etablering i Barkarbystaden »

kvarter Atlas

Regus etablerar en co-workingmiljö med 160 platser i kvarter Atlas, mitt emot Barkarbystadens tunnelbanestation.

Senaste inläggen
Translate »