Kategori: Nyhet, B-hjärtat
Nu är det klart att Bastard Burgers, den prisbelönta hamburgerkedjan från norr, etablerar sig i kvarter Atlas i Barkarbystaden, mitt emot den kommande tunnelbanan.

Det är  Åke Sundvall som bygger kvarter Atlas och som nu skriver avtal med Bastard Burgers.

– Att Bastard Burgers satsar i kvarter Atlas känns väldigt kul och är ett bra komplement i den mix av aktörer som vi vill skapa. Det här ska bli en florerande plats och ett nav i Barkarbystaden dit människor naturligt söker sig, dels för det centrala läget mitt emot tunnelbanan men också tack vare de kommersiella utbudet i markplan, säger Sarah Segerman projektchef på Åke Sundvall.

Kvarteret byggstartades i början av december 2021 och preliminär inflytt beräknas till 2024.

– Barkarbystaden har växt fram i en snabb takt. Vi ser fram emot vår öppning och vi är nöjda med vårt centrala läge vid tunnelbanan. Det har varit en positiv och tillmötesgående dialog med Åke Sundvall och Mind Retail under hela processen, säger Björn Havden, Chief Expansion Officer på Bastard Burgers.

Om kvarter Atlas

Kvarter Atlas kommer i markplan erbjuda ett pulserande stadsliv med restauranger, caféer och butiker.  Atlas kommer även att rymma 160 platser i co-working miljö och en matbutik med delidisk som kommer att drivas av Hemköp. I kontrast till det florerande stadsliv som omger kvarteret har en stor och grönskande innergård planerats till de 300 Svanenmärkta bostäder som också finns i Atlas.

Läs mer om Bastard Burgers här

Bastard Burgers etablerar sig i Barkarbystaden, i kvarter Atlas mitt emot den kommande tunnelbanan.

Senaste inläggen
Translate »