Kategori: Event, Nyhet
I Barkarby ska du kunna bo, leva, arbeta, växa, uppleva och inspireras hela livet. Och hela arbetslivet. Läs tidningen om hur vi tillsammans med erfarna och nytänkande byggaktörer utvecklar Barkarby till en plats för livet. Och arbetslivet. Ladda hem ditt exemplar här

I Barkarby blir du granne med det mesta som sätter guldkant på vardagen. Grönskande naturområden, levande stads- och parkmiljöer, en av Sveriges största handelsplatser, restauranger, caféer, trevliga promenadstråk, förskolor, skolor, fritidsaktiviteter, attraktiva bostäder, den nya tidens flexibla kontor och bra kommunikationer och kollektivtrafik gör Barkarby till en av de mest intressanta platserna i Stockholmsregionen.

– Blandningen av moderna arbetsplatser, attraktiva bostäder och upplevelserik stadsmiljö med stora inslag av idrott, hälsa och kultur skapar förutsättningar för att Barkarby blir en plats där människor vill bo, leva, arbeta och utvecklas – och att det blir en destination med variation som människor i alla åldrar från hela regionen vill besöka och återvända till, säger Emma Feldman, kommunstyrelsens ordförande i Järfälla.

Här kan du växa och må bra

Det är en offensiv utveckling av bostäder, kontor, handel och infrastruktur som nu sker i ett av de mest intressanta lägena i Storstockholmsområdet. Tillsammans med erfarna, nytänkande och modiga byggaktörer utvecklar vi Barkarby till en livfull och upplevelserik stadsmiljö. Vi bygger bostäder för familj, singel, sambo, särbo, ung och gammal. Vi bygger för hälsa och idrott i kombination med näringsverksamhet, utbildning och kultur och skapar förutsättningar för att människor, företag och organisationer ska kunna växa, utvecklas och må bra. I dag och i morgon.

Barkarby blir en knutpunkt där det nya Stockholm möts, lever och arbetar i en helt ny dynamisk stadsmiljö. Det är en plats för innovation, utveckling, talang och framtidstro. Här, i händelsernas centrum, kommer tiotusentals människor att tillbringa sin tid varje dag.

– Vi har höga ambitioner. Att bygga en helt ny stadsmiljö från grunden innebär ett stort ansvar, men också fantastiska möjligheter, där vi redan från början kan göra smarta, innovativa och hållbara val för att utveckla Barkarby till en plats där människor, företag och organisationer får möjlighet att växa och må bra – i dag och i framtiden. Jag hoppas att du ser den unika möjligheten, och potentialen, och tillsammans med oss vill vara med och utveckla framtidens hållbara stadsmiljö. Välkommen till Barkarby, säger Vesna Jovic, kommundirektör i Järfälla.

 

Senaste inläggen
Translate »