Kategori: B-hjärtat, Nyhet

Nu är det snart dags att öppna upp stadsodlingen i Barkarbystaden igen och vi välkomnar både nya och erfarna odlare att vara med och bidra till en hållbar stad. Vi står för pallkrage, jord och vatten. Du står för det du vill odla, skötsel och omtanke.

Torsdagen den 25 maj öppnar vi upp stadsodlingen i Barkarbystaden för säsongen, och vi ser fram emot att få välkomna både nya och erfarna odlare. Vill du ha en frodig pallkrage fylld av blommor och grönsaker, eller kanske några härliga örter för att krydda maten med? I sommar kan du njuta av en härlig sommaroas med stadsodling på Stora torget och delar av Gripengatan.

Vi erbjuder 20 pallkragar för invånarna i Barkarbystaden, redan preppade med näringsrik jord för dig att odla i. För att uppmuntra de allra yngsta att få gröna fingrar finns sex pallkragar tillgängliga för barnen på Ålsta förskola. Precis som tidigare år står vi för pallkrage, jord och vatten i direkt anslutning till odlingen. Du står för det du vill odla, skötsel och omtanke.

Så här bokar du din odlingslåda:

  1. Totalt finns det 20 pallkragar tillgängliga för bokning och det är först till kvarn som gäller. Längre ned i artikeln hittar du en länk till bokningen.
  2. Från och med torsdagen den 25 maj kan du börja odla i den pallkrage som du har bokat. Pallkragarna finns på Gripengatan 2. Vi har redan preppat dem med jord och vatten som finns i närheten, så allt du behöver göra är att hitta rätt nummer på din pallkrage.
  3. Söndagen den 17 september är sista dagen för odling, så se till att skörda allt du har odlat innan dess.

*UPPDATERING: Alla lådor är nu bokade. Tack för ert engagemang!

 

Invigning av sommartorget 25 maj – mer information kommer!

Kom och fira sommaren tillsammans med oss på Stora torget i Barkarbystaden! Sätt en stor markering i era kalendrar för torsdagen den 25 maj vill ni verkligen inte missa. Mer information kommer snart.

Senaste inläggen
Translate »