Skidome, kontor, hotell, handel och service

 

UTVECKLARE: Serneke.

INNEHÅLL: Idrott, hälsa, kultur, kontor, hotell, konferens, bostäder, handel och service.

SÄLJSTART: Intresseanmälan är öppen.

BERÄKNAD INFLYTTNING: Ej fastställt.

Serneke utvecklar sju kvarter om totalt 150 000 kvm i direkt anslutning till den nya knutpunkten för kollektivtrafik. Serneke bygger med stort fokus på idrott, hälsa och kultur i kombination med kontor, hotell, handel, upplevelser och bostäder. Den stora publikdragaren blir Stockholms första skidspår inomhus för längdskidåkning.

I de sju kvarteren planerar Serneke för att utveckla en blandstad som skapar förutsättningar för en aktiv livsstil med bland annat:

  • Idrottslokaler med bland annat Skidome för skidåkning inomhus, andra idrottsanläggningar samt lokaler för e-sport.
  • Kulturlokaler med bland annat biograf.
  • Gym- och behandlingscenter.
  • Handel och service med bland annat dagligvaruhandel.
  • Kontor.
  • Hotell och konferens.
  • Bostäder.

– Den stora pulshöjaren blir ett stort aktivitetscentrum med bland annat Stockholmsregionens första Skidome för skidåkning inomhus med tillhörande pulkabacke för hela familjen, efterlängtad av många snötörstande Vasaloppsåkare. Här kommer finnas attraktiva kontor och bostäder kombinerat med ett stort aktivitetscentrum där vi planerar för bland annat trampolinpark, vågsurfingsimulator, gocart-bana, höghöjdsbana med mera. I området ska det även finnas gym- och behandlingscenter, lokaler för e-sport, handel och ett större hotell. Stadsdelen kommer bli en attraktiv dragare för hela kommunen och många kommer resa till Barkarby City som destination. Läget är ju logistiskt också det allra bästa precis intill Stockholms nya nav för kollektivtrafik, säger Ola Serneke, vd på Serneke Invest,

Besök Serneke och läs mer om projektet 

Liknande projekt
Translate »