Kvarter 11

 

UTVECKLARE: Resona

INNEHÅLL: Kontor, co-working, studiolägenheter, bostäder, co-living, lokaler för restaurang, café, butiker och konstnärsateljéer.

FÖRSTA INFLYTTNING: Hösten 2023

 

Resona utvecklar ett kvarter om totalt 27 000 kvadratmeter i ett mycket central och attraktivt läge mittemot Barkarbystadens framtida tunnelbanestation. Kvarteret kommer att innehålla:

  • Kontor/co-working: 4 600 kvm
  • Studiolägenheter: 840 kvm
  • Lokaler för restaurang, café, butiker och konstnärsateljéer: 1 400 kvm
  • Bostäder: 15 500 kvm
  • Co-living: 4 100 kvm

I kvarteret finns ett stort antal studiolokaler i gatuplan som kan användas till småkontor, butiker och konstnärsateljéer. Det gör det möjligt att en mångfald av aktörer kan etablera sig i området.

Vi är mycket glada över det stora förtroende som Järfälla kommun har givit oss i och med tilldelningen av ett av de mest centrala kvarteren i Barkarbystaden. Det är ett kvitto på Resonas genomförandeförmåga även när det gäller de allra största projekten. Med den fantastiska byrån DinellJohansson kommer vi att skapa ett urbant och livfullt kvarter med flexibilitet att vara attraktivt över lång tid. Jag är också väldigt glad över att vi i Järfälla kommun har hittat en partner som delar vår stora passion för innovation och hållbarhet. Vi har idag en egen prefabfabrik med Sverige mest miljövänliga betongstomme, vi ska nu fortsätta Resonas miljöinnovationsresa och bidra till att bygga en verkligt hållbar stad i Järfälla.
//Sam Giertz, partner på Resona

Besök Resona 

Liknande projekt
Translate »