Cervera


Cervera har 72 butiker i Sverige som erbjuder ett brett sortiment med kvalitets- och designprodukter för servering, dekoration och matlagning. En av dessa butiker ligger i Barkarby i Järfälla.

Klicka här för adress och aktuella öppettider till butiken i Barkarby

Utöver ett brett sortiment med kvalitets- och designprodukter så kan du hos Cervera i Barkarby få kostnadsfri hjälp av en Personal shopper för att exempelvis planera ett bröllop. Efter att tillsammans ha gått igenom dina behov och önskemål, så får du tips och råd på produkter som passar just dig och din situation. Ett möte med en Personal shopper tar ca 2 timmar.

Du kan även i lugn och ro handla i Cerveras webbshop på nätet och sedan få varorna levererade fraktfritt till valfri butik. Du har 30 dagars öppet köp och kan även i butik returnera varor som du köpt på nätet.

Presentkort hos Cervera är giltiga i 3 år och kan lösas in både i butik och på nätet. Beställer du presentkort online så kan du få presentkortet levererat direkt till mottagaren. Det går även att kontrollera saldo och giltighetstid på presentkortet via nätet.